2013-04-22 09:34:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma senki sem unatkozhat ön mellett

Napi horoszkóp április 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagylelkűsége már megint nem ismer határokat. Adakozó kedvében van: vigyázzon, nehogy olyasmit is elajándékozzon, amit aztán később megbán. Azt is vegye figyelembe, hogy nem mindegy a mérték. A kevesebb néha (jóval) több!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon a pénzszerzés lehet a legfőbb gondja. A költségei az utóbbi időben megnövekedtek, de ugyanakkor a kilátása a többlet szerzésére is megnő. Lehetséges, hogy ehhez esetleg pereskedésre, vagy hivatalos eljárásra is szükség lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bevezethetne a napjaiba egy kis spiritualitást. A reggelt kezdje jógázással, vagy legalább merüljön el kicsit a táj szemlélésében, míg a kávéját kortyolgatja. Ezek nem üres percek. Éppen ellenkezőleg: ilyenkor telítődik.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha a hétvégén nem sikerült kipihennie magát, akkor ma különösen nehezére eshet a munkahelyére bemenni. Jót tenne egy kis lazítás legalább a nap folyamán: ebéd helyett ma menjen inkább szoláriumba! Tegye magát töltőre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Több figyelmet kellene szentelnie a szeretteinek. A reggel nem múlhat el ölelés, puszi és szerető szavak nélkül! Ezt még a nagy rohanásban sem szabad elfelednie. A gyerekek ezt még nagyon jól tudják. Vajon a felnőttek miért nem?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Izgalmas napra számíthat: új feladatokat kap, amikkel első látásra talán nehéznek tűnik megbirkóznia, de sikeresen teljesít. Ez fellelkesíti, és új lendületet ad önnek. Ma mindenre képes! És mindent meg is oldhat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Váratlan események borzolhatják az idegeit, de ez még nem ok arra, hogy rosszul is érezze magát. Nem mindenért ön a felelős, még ha egynéhány dologban sárosnak is érzi magát. Álljon ki az igazáért, ne hagyja, hogy sarokba szorítsák!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne engedje, hogy a fejébe szálljon a dicsőség. Még csak részeredményeket tudhat magáénak, ami persze nem csekélység. De, ha most elbízza magát, akkor lehet, hogy nem vesz észre valamit, ami pedig még megoldásra várna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma ön kerülhet a figyelem középpontjába. A szíve szerint nem is tudja, hogy örüljön-e neki, vagy inkább keseregjen. A hírnév kétes értékű dolog. Legalább annyi előny van, mint hátránya. Vértezze fel magát az irigyek ellen!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a szokásosnál többet kell bosszankodnia olyan apró-cseprő ügyek miatt, amik felett máskor könnyedén átsiklott. A Bakokban megvan a korai rigolyásságra való hajlam. Ráadásul most saját magát találja túl rendetlennek. Vagy a gyerekét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nyugtalan napja van: a belső elégedetlenségét hajlamos kivetíteni a környezetére. Csak akkor érzi jól magát, ha módja van kimozdulni: a szokásos kerékvágás ma önnek börtön. Legalább az útvonalat változtassa meg, tegyen ma kitérőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma senki sem unatkozhat ön mellett: meglepően szellemes és huncutkodó kedvében van. Vigyázzon, azért ne lépje túl a mértéket! Különösen az idősebb kollégái élhetik meg esetleg gonoszkodásnak a csipkelődését!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: